INDYVIDUELE PROJECTCREATIE

Wij ontwerpen professioneel en uitvoerig fotovoltaïsche installaties voor individuele / niet-standaard projecten.
Als onderdeel van ons project bieden we professioneel advies, hulp bij het kiezen van de juiste installatie, ontwerp, montage van fotovoltaïsche installaties, evenals documentatie die nodig is voor het aanvragen van financiering, lening of huur van fotovoltaïsche installaties.
Wij ontwerpen en plaatsen zonnepanelen: - op woningen, kassen, op water, op de grond, op platte en hellende daken, waar u maar wilt.
Voor niet-standaard projecten bieden wij de mogelijkheid tot individuele prijsonderhandelingen.
Voor individuele projecten kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Contactgegevens zijn beschikbaar in het contactgedeelte of zijn zichtbaar onderaan de pagina.
Alle samenwerking met ons is gebaseerd op de principes van transactiebeveiliging. De klant heeft het recht om het contract te ondertekenen op het hoofdkantoor van ons bedrijf. Het contract wordt altijd alleen ondertekend met de eigenaar van het bedrijf. Het bedrijf heeft een eigen hoofdkantoor en is al 4 jaar bekend op de markt waardoor de klant geen risico loopt dat de installatie niet op tijd uitgevoerd zal worden. Installaties worden gemaakt door gekwalificeerde professionals met de juiste machtigingen voor dergelijke werken. De monteurs stuurden ook opleidingen naar bedrijven die installatiemateriaal produceren zoals AFORE en ...
Het contract omvat een fabrieks- en installatiegarantie van 10 jaar. We hebben samenwerkingsovereenkomsten met materiaalbedrijven, dus de klant hoeft geen tweede contract met het materiaalproductiebedrijf te ondertekenen, want wij zijn hun vertegenwoordigers. We bieden ook een veilig rollover-systeem aan, 50% van het bedrag bij de start van de installatiewerkzaamheden en 50% bij de start van de volledige installatie. Hierdoor lopen noch de klant, noch het montagebedrijf het risico op een frauduleuze transactie. De deadline voor het project is altijd opgenomen in het contract.

Goedkeuring van het project
Overeenkomst voor de levering en installatie van een fotovoltaïsche installatie
Lijst met taken en verantwoordelijkheden
Kosten en deadline voor implementatie
Extra bijlagen
Overeenkomst met een energiebedrijf

WerTom - neemt alle formele zaken met betrekking tot de samenwerking over, evenals het bovengenoemde contract met het energiebedrijf.
We kijken ernaar uit om samen met u!